Latvian traditional Cristmas dish “Piparkukas” презентация

15th century Translation Monasteries Honorable profession Shape Piparkukas

Слайд 1Latvian traditional Cristmas dish
“Piparkukas”
Erik Solovjov
Daniel Konstantinov


Слайд 215th century
Translation
Monasteries
Honorable profession
Shape

Piparkukas


Слайд 3Ingredients:
Flour – 2.5 kg
Sugar – 1.5 kg
Water – half glass water
Eggs

- 3
Vegetable oil - half glass water
Cinnamon – 1 tablespoon

Lemon rind – 20 g
Baking powder - 1 tablespoon
Cardamom – 2 g
Ground coriander – 2 g
Vanillin – 20 g


Слайд 4Recipe:
In a saucepan melt the 0.5 kg of sugar.
Add a little

water and 1kg of sugar.
When the sugar melts and the syrup turns brown, add half cup oil.
Then add 2 kg of pre-sieved flour, baking powder, spices and whisk.
Let dough brew for 24 hours.

Слайд 5Next step, add 3 eggs and whisk the dough.
At the end,

add the remaining flour and stir the dough until it is ready.
Roll the dough and cut out circles or something another you want.
Then put it on a baking sheet covered with baking paper.
Bake in a preheated 180 degrees oven until tender (about 20 minutes).

Слайд 6And now degustation


Обратная связь

Если не удалось найти и скачать презентацию, Вы можете заказать его на нашем сайте. Мы постараемся найти нужный Вам материал и отправим по электронной почте. Не стесняйтесь обращаться к нам, если у вас возникли вопросы или пожелания:

Email: Нажмите что бы посмотреть 

Что такое ThePresentation.ru?

Это сайт презентаций, докладов, проектов, шаблонов в формате PowerPoint. Мы помогаем школьникам, студентам, учителям, преподавателям хранить и обмениваться учебными материалами с другими пользователями.


Для правообладателей

Яндекс.Метрика