KOREAN CUISINE
A presentation by Sīmanis Jākobsons
Презентация на тему Korean cuisine, предмет презентации: Еда и кулинария. Этот материал содержит 7 слайдов. Красочные слайды и илюстрации помогут Вам заинтересовать свою аудиторию. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций ThePresentation.ru в закладки!
MAIN INGRIDIENTS
Korean food consists mainly of rice meats and vegetables, which is quite common around the world, however there are some ingridients that are less common in other cultures such as:sesame oil, doenjang(fermented bean paste), soy sauce, pepper flakes, gochujang (fermented red chili paste) and cabbage
MOST POPULAR FOOD
The most popular food is Kimchi which is traditionaly made with fermented cabbage, daikon raddish, along with chilli flakes and fish souce
HOT POT
Hot pot is a style of cooking and eating fairly common in east Asia, but might seem quite strange to westerners. Instead of the meal being prepared in a kitchen and brought to the client hot pot restaurants serve their clients by having a pot of boiling stock at the table and then bringing a variety of uncooked ingridients(meats,vegetables,noodles,mushrooms,tofu) to the table and allowing the clients to cook the ingridients themselves. This is an ancient tradition and that was how koreans originaly ate in wintertime.
Если не удалось найти и скачать презентацию, Вы можете заказать его на нашем сайте. Мы постараемся найти нужный Вам материал и отправим по электронной почте. Не стесняйтесь обращаться к нам, если у вас возникли вопросы или пожелания:
Email: Нажмите что бы посмотреть