Food irradiation презентация

Слайд 2Determination
Food irradiation is the process of exposing foodstuffs

to ionizing radiation, energy that is transmitted to the food without direct contact capable of stripping electrons from the food

Слайд 3Effect
This treatment is used to preserve food, reduce

the risk of food borne illness, prevent the spread of invasive pests, and delay or eliminate sprouting or ripening

Слайд 4The process


Слайд 5Using
Food irradiation is permitted by over 60 countries,

with about 500,000 metric tons of foodstuffs annually processed worldwide

Слайд 6List of countries
Black Flag: Countries with Commercial Irradiation of Food
Yellow Flag:

Countries with Approval of Food Irradiation

Слайд 7Pros and Cons
It can help people with immune deficiencies to be

able to have safe foods to eat
It kills many of the dangerous organisms that can be in food 
It proactively prevents insects from affecting grain supplies

Слайд 8There is no guarantee that it can kill everything in the

food
Animals have reacted negatively to irradiated foods
It changes the textures and the flavors of the food

Pros and Cons


Обратная связь

Если не удалось найти и скачать презентацию, Вы можете заказать его на нашем сайте. Мы постараемся найти нужный Вам материал и отправим по электронной почте. Не стесняйтесь обращаться к нам, если у вас возникли вопросы или пожелания:

Email: Нажмите что бы посмотреть 

Что такое ThePresentation.ru?

Это сайт презентаций, докладов, проектов, шаблонов в формате PowerPoint. Мы помогаем школьникам, студентам, учителям, преподавателям хранить и обмениваться учебными материалами с другими пользователями.


Для правообладателей

Яндекс.Метрика