C.P. Ulpathakumbura
AG/2008/2009/148
Department of Animal and Food Sciences
Faculty of Agriculture
Rajarata University of Sri Lanka
C.P. Ulpathakumbura
AG/2008/2009/148
Department of Animal and Food Sciences
Faculty of Agriculture
Rajarata University of Sri Lanka
Preservatives
Chemical
Biological
Preservatives
Remove whey
Pressing
Salting
Cheddar cheese
Waxing & Storing
Molding
Cheddar Cheese Making Process
Week 0
Week 1
Week 2
Week 3
Week 4
A
B
A
B
A
B
D
A
B
A
B
C
Results and Discussion
0.06 %
0.04 %
0.05 %
Если не удалось найти и скачать презентацию, Вы можете заказать его на нашем сайте. Мы постараемся найти нужный Вам материал и отправим по электронной почте. Не стесняйтесь обращаться к нам, если у вас возникли вопросы или пожелания:
Email: Нажмите что бы посмотреть